10ο Greece Race for the Cure | Τρέξε με την ομάδα της HelMSIC

Η HelMSIC συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Greece Race for the Cure. Η δράση φέτος κλείνει τα 10 χρόνια διοργάνωσης της από το Άλμα Ζωής που είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.

Ο αγώνας αυτός εντάσσεται σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αγώνων με το όνομα Race for the Cure, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 150.000 συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης

Και φέτος η HelMSIC θα συμμετέχει στη διοργάνωση με την “Ομάδα HelMSIC” με σκοπό την υποστήριξη της δράσης και τη διάδοση του μηνύματος ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Σε ποιους απευθύνεται;
Η συμμετοχή στην ομάδα είναι ανοιχτή για όλους τους φοιτητές Ιατρικής, ανεξαρτήτως έτους και πόλης σπουδών. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο συμμετεχόντων στην ομάδα.

Τι περιλαμβάνει;
Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να συμμετέχουν σε μία από τις δύο διαθέσιμες διαδρομές:

  • τον περίπατο των 2 χλμ  
  • τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ.

Τι θα κερδίσω από τη συμμετοχή μου;
Το Greece Race for the Cure στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του ευρέος κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Μέσα από τη συμμετοχή σου στην “Ομάδα HelMSIC” θα έχεις την ευκαιρία να μεταδόσεις ένα μήνυμα ελπίδας σε ένα περιβάλλον ομαδικότητας και ψυχαγωγίας. Επίσης, θα στηρίξεις το έργο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού στην Ελλάδα.

Που θα πραγματοποιηθεί;
Ο αγώνας θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Κόστος συμμετοχής:
Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ ανέρχεται στα 8€ και για τον περίπατο στα 6€ περιλαμβάνει ένα καπέλο, ένα μπλουζάκι, τον αριθμό συμμετοχής και ένα τσιπ χρονομέτρησης. Αν επιθυμείς, μπορείς να τρέξεις με το μπλουζάκι της “Ομάδας HelMSIC”. Το κόστος για την αγορά του είναι 10 ευρώ. 

Δήλωσε συμμετοχή έως 22 Σεπτεμβρίου και μην ξεχάσεις πως για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου πρέπει η κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής να γίνει ως τις 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59

1 Comment

  1. Καλή επιτυχία και υγεία στις πάσχοντες

    Κωνσταντίνος Νικολακοπουλος

Comments are closed.