Twinning Project 2019 | Αθήνα – Λισαβόνα

Tο Twinning Project έρχεται ξανά στην Αθήνα!

Η HelMSIC, ως μέλος της EMSA (European Medical Students’ Association), διοργανώνει το πρόγραμμα αδελφοποίησης – Twinning Project, μεταξύ των Ιατρικών σχολών της Αθήνας και της Λισαβόνας (ULisboa).

Η αδελφοποίηση “Twinning” των δύο Ιατρικών Σχολών πραγματοποιείται τόσο σε πολιτισμικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Οι φοιτητές που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα γίνουν “Τwins” με φοιτητές Ιατρικής της Λισαβόνας και θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται εκεί ενώ φιλοξενούνται στα σπίτια των Twins τους. Αντίστοιχα το ίδιο καλούνται να κάνουν και οι φοιτητές της Αθήνας στην επόμενη φάση του προγράμματος.

Πότε έρχονται οι twins Αθήνα; | 30 Μαρτίου – 5 Απριλίου
Πότε πάμε εμείς Λισαβόνα; | 2-8 Μαΐου

Βασικές Πληροφορίες
Το fee για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι 70  ευρώ. Θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη της διατροφής και άλλων εξόδων των φοιτητών της Λισαβόνας για το διάστημα που θα επισκεφθούν την Αθήνα.

Αντίστοιχα, οι συμμετέχοντες θα δικαιούνται διατροφή και μεταφορικά εντός της πόλεως της Λισαβόνας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί.

Τα έξοδα για τα αεροπορικά εισιτήρια δεν περιλαμβάνονται στο fee και επιβαρύνουν αποκλειστικά τους συμμετέχοντες.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν 11 φοιτητές Ιατρικής ανεξαρτήτου του έτους σπουδών. Απαραίτητη προϋπόθεση η φιλοξενία ενός twin – φοιτητή.

Αν θέλεις να συμμετέχεις στη μοναδική εμπειρία ενός Twinning συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.

Ετοιμάσου, να εκπαιδευτείς, να ταξιδέψεις και να ζήσεις αξέχαστες στιγμές!