Ίδρυση Δικτύου Παλαιών Μελών HelMSIC | HelMSIC Alumni Network

Η HelMSIC έχει ήδη σημειώσει μια πορεία 60 ετών στις Ιατρικές Σχολές όλης της Ελλάδας και έχει αδιαμφισβήτητα αλλάξει τη ζωή πολλών φοιτητών Ιατρικής που υπήρξαν ενεργά μέλη της.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών ετών, η οργάνωση αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί την αφορμή για τη δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ των ενεργών μελών της όλη τη χώρα.

Τα κοινό όραμα, η υπηρέτηση των ίδιων αξιών, η τακτική ενασχόληση με την υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων στα χρόνια των σπουδών καθώς και οι τακτικές επανενώσεις στις Πανελλήνιες Συναντήσεις είναι αρκετά για να δημιουργηθούν φιλίες ετών, τις οποίες τα άτομα θα ήθελαν να διαφυλάξουν από το πέρασμα του χρόνου και τη φθορά της απόστασης.

Η HelMSIC λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη την ανάγκη και επιθυμία των παλαιών (alumni) μελών για διατήρησή επικοινωνίας μεταξύ τους, προχώρησε πρόσφατα στη σύσταση του HelMSIC Alumni Network, δηλαδή του Δικτύου Παλαιών Μελών της οργάνωσης.

Όπως είναι φανερό σκοπός του Δικτύου είναι η ενίσχυση της επικοινωνίας και η διατήρηση των σχέσεων των παλαιών μελών μεταξύ τους, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Παράλληλα όμως, στόχος του Δικτύου είναι η υποστήριξη της ίδιας της οργάνωσης μέσω της μετάδοσης των γνώσεων και των εμπειριών των παλαιών μελών στα νέα, ενεργά μέλη.

Ο τρόπος εγγραφής των παλαιών ενεργών μελών στο Δίκτυο είναι πολύ απλός και περιλαμβάνει τη συμπλήρωσή της παρακάτω φόρμας.

Αν είστε λοιπόν παλαιά ενεργά μέλη της HelMSIC μη διστάσετε να τη συμπληρώσετε και να ενταχθείτε στη νεοσύστατη Alumni ομάδα μας!

Σας περιμένουμε!