Εγγραφή στο website της HelMSIC

Ανακάλυψε τις μελλοντικές δράσεις της HelMSIC
Μάθε περισσότερα για την τοπική σου επιτροπή

Κάτι νέο έρχεται στο website της HelMSIC… Η HelMSIC αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αμεσότερη επικοινωνία με τους φοιτητές Ιατρικής, καθώς και την επιθυμία να δημιουργήσει ένα πιο εύχρηστο περιβάλλον στην ιστοσελίδα της παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα εγγραφής στο website!

 

Τι αλλάζει με την εγγραφή σου;

  • Μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και να ενημερώνεσαι πρώτος για τις νέες δημοσιεύσεις και τα προγράμματα της HelMSIC που σε ενδιαφέρουν.
  • Mετά την εγγραφή/είσοδό σου στο website, επιπλέον υλικό είναι διαθέσιμο. Σε αυτό περιλαμβάνονται έγγραφα των Ανταλλαγών, υλικό δράσεων και περισσότερες πληροφορίες για την τοπική σου επιτροπή. 
  • Έχεις εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανοιχτές, σε κάθε περίοδο, δηλώσεις συμμετοχής. Αυτό διευκολύνει κατά πολύ τη διαδικασία του registration, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ενημερώνεσαι για τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσω του ημερολογίου.

Πώς γίνεται η εγγραφή;

Παρακάτω μπορείς να δεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για την εγγραφή σου. Η διαδικασία είναι απλή και περιλαμβάνει την συμπλήρωση μιας σύντομης φόρμας. 

Η HelMSIC συμμορφώνεται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και συλλέγει τα δεδομένα των χρηστών με βάση την παρακάτω πολιτική: https://www.helmsic.gr/privacy-policy/. Επιπλέον διασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον στο διαδίκτυο, εξασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα εκτός της οργάνωσής μας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την διαδικασία εγγραφής, επικοινώνησε μαζί μας στο info@helmsic.gr ή μέσω της Facebook Likepage μας.