Τοπικές Επιτροπές

Τοπικές Επιτροπές

Αθήνα – Αλεξανδρούπολη – Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα – Λάρισα – Πάτρα

Η HelMSIC αποτελείται από 7 Τοπικές Επιτροπές, μία σε κάθε πόλη όπου υπάρχει Ιατρική Σχολή. Οι φοιτητές κάθε Ιατρικής Σχολής αποτελούν μέλη της HelMSIC από τη στιγμή της εγγραφής τους, και έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν ενεργά μέσα από την τοπική τους επιτροπή.

Κάθε Τοπική Επιτροπή πραγματοποιεί δράσεις και προγράμματα της HelMSIC, τα οποία απευθύνονται στους φοιτητές κάθε Ιατρικής σχολής. Τα ενεργά μέλη, αναλαμβάνουν τη διοργάνωση αυτών, απασχολούνται στους τομείς δράσεις και τις υποστηρικτικές δομές της HelMSIC, λαμβάνοντας θέσεις τοπικών υπευθύνων.

Τα μέλη της τοπικής επιτροπής συνεδριάζουν τακτικά μία φορά την εβδομάδα. Οι συνεδριάσεις περιλαμβάνουν τρέχοντα θέματα όπως τη διαχείριση και τον απολογισμό προγραμμάτων, την αντιμετώπιση προβλημάτων, αλλά και το πλάνο επερχόμενων δράσεων, την προετοιμασία για συμμετοχή σε πανελλήνιες συναντήσεις, εκπαιδευτικές διαδικασίες. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις αυτές και να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους! Στις τοπικές συνεδριάσεις μπορεί να παρεβρεθεί οποιοσδήποτε φοιτητής Ιατρικής ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη HelMSIC!

Η ενεργή ενασχόληση μέσα από την τοπική επιτροπή δίνει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να καλλιεργήσει τις οργανωτικές και επικοινωνιακές του δεξιότητες, συνεργαζόμενος με μία ομάδα ατόμων που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και προβληματισμούς.

Βρες την τοπική σου επιτροπή!

Τοπικές Επιτροπές

Κάνε click στην τοπική επιτροπή που σε ενδιαφέρει και μάθε περισσότερες πληροφορίες για αυτή!

Τοπικές Επιτροπές
Τοπική Επιτροπή Θεσσαλονίκης

Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης

Τοπική Επιτροπή Λάρισας

Τοπική Επιτροπή Ιωαννίνων

Τοπική Επιτροπή Αθήνας

Τοπική Επιτροπή Πάτρας

Τοπική Επιτροπή Ηρακλείου

Τοπική Επιτροπή Θεσσαλονίκης

Οι τακτικές συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 16:00, στο γραφείο της τοπικής, δίπλα από το αμφιθέατρο Ανατομίας/Αγγλικών.

Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail: thessaloniki@helmsic.gr
Facebook: HelMSIC Thessaloniki

Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης

Οι τακτικές συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 19:00 στο γραφείο μας που βρίσκεται στην διεύθυνση Ιωακείμ Καβύρη 6, στον Α' όροφο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail: alexandroupolis@helmsic.gr
Facebook: HelMSIC Alexandroupolis

Τοπική Επιτροπή Λάρισας

Οι τακτικές συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στην 13:00, στο γραφείο της τοπικής στο κτίριο της Βιβλιοθήκης, δεξιά της εισόδου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail: larisa@helmsic.gr
Facebook: HelMSIC Larissa

Τοπική Επιτροπή Ιωαννίνων

Οι τακτικές συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 14:00, στο γραφείο της τοπικής, στο 2ο όροφο πάνω από το εργαστήριο Κλινικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής.

Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail: ioannina@helmsic.gr
Facebook: HelMSIC Ioannina

Τοπική Επιτροπή Αθήνας

Οι τακτικές συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 14:30, στο γραφείο της τοπικής, δίπλα στο Παπουλάκειο Αναγνωστήριο της Ιατρικής Σχολής.

Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail: athens@helmsic.gr
Facebook: HelMSIC Athens

Τοπική Επιτροπή Πάτρας

Οι τακτικές συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στην 13:00, στο γραφείο της τοπικής, στον 1ο όροφο του κτιρίου Προκλινικών Λειτουργιών της Ιατρικής Σχολής.

Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail: patra@helmsic.gr
Facebook: HelMSIC Patras

Τοπική Επιτροπή Ηρακλείου

Οι τακτικές συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 14:00, στο γραφείο της τοπικής, δίπλα στα αμφιθέατρα 2 & 3 της Ιατρικής Σχολής.

Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail: heraklion@helmsic.gr
Facebook: HelMSIC Heraklion

Διάβασε στη συνέχεια: Υποστηρικτικές Δομές…